(Telefonnummeret nederst var ikke helt rigtigt. Det er rettet nu)

Vi må se i øjnene at vi ikke kommer hjem til jul. Bjørn er færdig fra værftet. Blev søsat i sidste uge, men mangler oprydning i maskinen og agtersalonen. Der skal fyldes vand på og det vil tage et par døgn at forvarme kedlen før der kan fyres op. Tirsdag den 9. januar vil være en realistisk dato, så den satser vi på. Skulle det være dårligt sejlvejr den 9. kikker vi på det til den tid.

S/S Bjørn har ligget på værft i Gilleleje siden oktober. Heldigvis havde værftet ikke brug for beddingen så vi har fået lov at ligge på bedding i hele perioden.

Vi havde troet det kun ville blive et ophold på en uges tid. Men det viste sig at det var nødvendigt at få fremstillet nye skruelejer, så det trak ud.

Nu lysner det. Lejerne er fremstillet på Hundested Propeller. Skrueakslen og skruen er monteret. Nyt smøresystem til skrueakslen er sat op. Vi var bange for omkostningerne. Men vi har fået en underskudsgaranti fra Skibsbevaringsfonden. Og i denne uge har vi fået en bevilling fra Lemvig Müller fonden på 200.000kr. Så nu kan vi også betale.

Foruden arbejdet med skrueakslen mv. har vi også fået repareret, skiftet nogle af plankerne på brodækket, så vi forhåbentlig fremover kan undgå at der kommer vand gennem loftet i toilet og kabys.

Skulle der være nogen der absolut ikke vil gå glip af en meget kold sejltur på to til tre timer, så kontakt 28349038. Så ser vi hvad vi kan gøre.


Du kan også læse om ...

Sæsonens sejlture.

Sæsonens sejlture.

Filmoptagelse med DR, og aflysning

Filmoptagelse med DR, og aflysning
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}